زرشک : فواید و نوع مصرف

زرشک میوه ای است که قدمت مصرف ان به هزاران سال پیش می رسد و در تمدن

 

قدیم مصر ، مصارف دارویی داشته است . زرشک سرشار از ویتامین ث و در پیشگیری از

 

بیماری های لثه و جلوگیری از خونریزی موثر است . زرشک در طب سنتی جایگاه ویژه

 

ای دارد و در درمان عفونت ها موثر است و می توان با مصرف این میوه از نیاز به مصرف

 

انتی بیوتیک کاست . زنان باردار باید در مصرف میوه زرشک به صورت تازه احتیاط کنند ،

 

چون مصرف زیاد ان بر عضلات رحم این زنان اثر می گذارد و احتمال سقط جنین را

 

افزایش می دهد . از خوردن زیاد زرشک تازه باید خودداری شود چون از جذب ویتامین ب

 

در بدن جلوگیری می کند . گرچه در طب سنتی معتقدند زرشک تازه تقویت کننده قلب

 

است و فشار و چربی خون را پایین می اورد و در درمان بیماری های کبد موثر است اما

 

متخصصان علم پزشکی این موارد را از نظر علمی تایید نمی کنند . اما افرادی که بیماری

 

معده دارند هم باید درخوردن زرشک تازه احتیاط کنند .

 

روش مصرف صحیح زرشک تازه

 

پزشکان بهترین روش مصرف زرشک تازه را (( دم نوش )) می دانند . برای استفاده بهتر

 

از ویتامین ث موجود در زرشک تازه باید ان را مثل چای در قوری دم کرد و پس از ده

 

دقیقه آن را به صورت دم نوش مصرف کرد .

/ 0 نظر / 10 بازدید